Etusivu  |   Omat koirat  |   Pentueet  |   Tulossa  |   Muistoissa  |   Historia  |   Reissutarinoita  |   Uutisblogi  |   Linkit

Omat koirat


Koirat kotona

BH BRISKNESS ILONA STALLER "Ilona"


s. 2.12.2008

Ilona Koiranetissä

Alman tytär Ilona jäi sitten minulle jatkamaan tuota Taran linjaa. Ilonan kanssa harrastetaan hakua; pari kertaa ollaan koitettu jo kisatakin, mutta ne koularit antavat vielä odottaa itseään. Ilona on myös aloittanut tavoitteellisen agilityn treenaamisen Emmi Lavikan kanssa keväällä 2013. Se tuntuu olevan Ilonalle hyvin mieluinen laji.

Ilona on myös emänä M-pentueelle, joka syntyi heinäkuussa 2013, 3 urosta ja 4 narttua, isänä Tarrynden Secret Legend "Jerry".


Kuva: Outi Toni


EVERY LITTLE THING OPEN GATE "Elvi"


s. 20.11.2012

Elvi Koiranetissä

Kolmas koirani on Elvi-tyttö, jonka itse asiassa piti olla poika. Olimme pitkään etsineet ulkomailta urosta Kennel Amazemen kasvattajan Marjo Halmialan kanssa ja sitten vihdoinkin löytyi. Tosin, meidän pettymykseksi pentueeseen ei syntynyt yhtään urosta, vain 4 narttua. Open Gaten kasvattaja oli harmissaan meidän puolesta, mutta ehdotti sitten narttua. Aikani asiaa mietittyäni, päätinkin ottaa sieltä nartun itselleni kasvamaan. Niin Elvi sitten tammikuussa 2013 muutti Suomeen. Sitä päätöstä en todellakaan ole katunut. Elvi on osoittautunut melkoisen täpäkäksi tapaukseksi. Taistelutahtoa ja saalisviettiä riittää vaikka muille jakaisi. Elvin kanssa on tarkoitus joskus tulevaisuudessa yrittää EK:ta haun ja jäljen ohella. Agility kuuluu myös Elvin ohjelmaan ja siinä sitä ohjaa kummitäti Katja Ruokolainen.


Kuva: Outi Toni

 

 

Yhteisomistuksessa

 

 

FI MVA BH TARRYNDEN SECRET LEGEND "Jerry"


s. 21.6.2007

Jerry Koiranetissä

Om. Anita Korhola ja Henriikka Havukunnas

Jerry asuu toisen omistajansa luona Henriikka "Henkka" Havukunnaksen 3-lapsisessa perheessä Kirkkonummen Veikkolassa jossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Jerryllä on lajitoverina 3-vuotias belgianpaimenkoira narttu Naku. Jerry on harrastanut hakua, vepeä ja käynyt jonkin verran näyttelyissä. Suomen Muotovalioksi Jerry tuli alle 3-vuotiaana.

Jerry on K- ja M-pentueiden isä.


Kuva: Serena Saarikari

 

A GAME OF THRONES FROM ANIMKI "Nemo"


s. 21.1.2013

Nemo Koiranetissä

Om. Anita Korhola, Marjo Halmiala ja Veera Tervasmäki, Ylöjärvi

Koko ajan oli ns. piikki auki Euroopan bordercollie kasvattajiin sen yhteisomistuspojan löytymiseksi. Sellainen löytyikin sitten Puolasta kennel Animkista ja Nemo lensi Suomeen huhtikuun lopulla.

Nemo asuu metsän siimeksessä Veeran perheen kanssa Koiraveli pointteri Rudi ja ihmislapsi Kiia pitävät arjen touhukkaana Nemosta kaavaillaan TOKO ja agilitykoiraa ja molemmat lajit onkin jo aloitettu ja hyvältä näyttää. Aika näyttä mille tasolle päästään. Nemoa voisi kuvailla aina iloinen ja valmis töihin, mutta osaa myös rauhoittua kun on sen aika. Sanonta hyvää kannattaa odottaa pätee tässä tapauksessa hyvin.


Kuva: Veera Tervasmäki


 

Sijoituksessa

 

 

 

BRISKNESS OPEN HEART "Rumba"


s. 15.3.2012

Rumba Koiranetissä

Om. Anita Korhola ja Fredrik Widenäs


Kuva: Anita Korhola